new yorker væg-glasvæg-new yorker væg pris-glasvæg pris

New Yorker Glasvægge er blevet utrolig populært blandt danskerne og hos Newyorkervaeg.dk ønsker vi, at der skal gives et indblik i det populære produkt, som boomer frem på markedet.

Vælg den rigtige leverandør

Når du vælger en leverandør, så er det vigtigt at gøre sig nogle tanker omkring hvilket budget man har at gøre godt med. Ønsker man en aluminiumsløsning, så er det væsentlig billigere end stål. Ruder er også en vigtig del af prisen og valget af løsning. Tykkelsen varierer væsentligt og derfor er det vigtigt, at holde øje med hvilken tykkelse af glas der kommer i løsningen.

Hvad koster en New Yorker væg?

Prisen afhænger af mange forskellige ting, men hvis vi skal breake det hele ned, så er det følgende punkter som har afgørelse for prisen:

  • Materiale – Jern, stål, messing, aluminium
  • Glastyper
  • Pulverlakering og fugtbehandling
  • Håndtag
  • Størrelse på ruder
  • Tykkelse på profiler

Ovenstående punkter skal du som kunde være sikker på, at have med, når du skal indhente et tilbud på en New Yorker Glasvæg. Flere virksomheder er blevet opdaget i, at lave løsninger med snyde sprosser på store glasruder.

Den “rigtige” smedejernsløsning kan du finde hos meget få leverandører i Danmark, men du kan beregne prisen og se New Yorker vægge i høj kvalitet ved, at gå til GLASVAEG’s hjemmeside.

Opmåling og 3D tegning

Som kunde er det vigtigt at føle sig sikker og det kan sikre dig, at få lavet en 3D tegning af løsningen. På den måde er leverandøren og dig selv enige om hvordan løsningen skal udformes og så vil der ikke opstå problemer og uenigheder om hvad der er blevet aftalt senere.

Opmålingen skal også foretages af smedevirksomheden, som skal levere New Yorker væggen. Det kan betyde meget for ansvaret, hvis det foretages af dig som privatperson, da du selv hæfter for en eventuel fejlopmåling og det kan blive dyrt, hvis løsningen ikke passer ind i hjemmet.

Hvis du ønsker en pris, så kan du kontakte www.glasvaeg.dk og beregne prisen på en løsning i højeste kvalitet, som opfylder ovenstående krav.

no images were found