Gør dit hjem intelligent med SMART GLAS

Det helt nye indenfor boligoptimering er SMART GLAS. Det er en moderne teknologi, som ved hjælp af elektronik kan mattere glasset ved ét klik på fjernbetjening, app eller stikkontakt.

Det giver en masse muligheder for mange danskere. Du kan blandt andet slippe for gardiner ved at montere SMART GLAS i din bolig. Ved et enkelt klik kan du fjerne lysgennemgangen i glasset og nyde privatlivets fred.

 

Glasset kan benyttes indendørs og udendørs

Uanset om du ønsker en løsning i stuen, køkkenet, entréen eller din have og terrasse, så kan det lade sig gøre. Der er mere end 200 forskellige glastyper, som kan benyttes til indendørs og udendørs brug.

Du kan selv vælge farve på matteringen og få programmeret “modes” ind i glasset, så der kan vises bestemte elementer i glasset ved hvert klik. Der åbner sig en masse muligheder for din bolig inde og ude.

SMART GLAS er det nye indenfor indretning

Løsningen med SMART GLAS stammer fra Kina og er spredt til hele verden, men er ikke rigtig nået frem til Europa før i 2020. Det er avanceret og udenfor mange menneskers normale fantasi, at man kan fjerne lysgennemgangen i glas. Det er normalt noget man ser på film, men det kan nu lade sig gøre. Du kan bestille smart glas og få din drøm opfyldt. Kontakt os og høre mere. 

Specialskæres i alle farver og størrelser

Uanset hvilken idé du har med dit SMART GLAS, så kan det klares. Alt glas kan bestilles hjem på special mål og tilpasses til din bolig, uanset om det er et firkantet, trekantet eller rundt hul. Du kan også selv vælge farve på glas, matteringsfarve, lydisolerende og varmeisolerende ruder og meget andet. Vi kan hjælpe dig med den helt rigtige løsning, hvis du kontakter os og fortæller nærmere omkring dine ønsker.

smart glas-smartglass-smart glass-smartglas
smart glas-smartglass-smart glass-smartglas